ТОЛЬКО ЧТО

2024.05.14

Працівник ТЦК побив до крові громадянку України

В Одесі чоловік, який представився співробітником ТЦК, милицею побив 19-річну дівчину, яка намагалася записати на відео затримання її хлопця працівниками військкомату. За цим фактом Одеський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки розпочав службову перевірку, а у Міноборони пообіцяли надати всебічну підтримку у цій справі.

Про це повідомляє видання “Цезор.НЕТ“.

За словами постраждалої, вона з трьома хлопцями приїхала у відділення поліції Приморського району міста Одеси, щоб написати заяву щодо ситуації з таксистом.

“Під час написання заяви до районного відділу поліції з милицею в руках (важлива деталь) зайшов чоловік у військовій формі. Представився співробітником ТЦК. Він був поруч із поліцейськими в момент оформлення заяви”, – розповіла вона.

Згодом, правоохоронці відпустили двох 19-річних хлопців. Щодо третього виявили намір забрати до місцевого ТЦК “розбиратися”, а сама 19-річна дівчина отримала дозвіл від представників ТЦК поїхати разом з хлопцем.

Втім, коли хлопця посадили в авто, дівчину відмовилися впускати до автівки. Тоді вона почала знімати усе, що відбувається. У цей момент до неї підбіг чоловік у військовій формі та побив її милицею.

Згодом Одеський обласний ТЦК та СП відреагував на поширену інформацію щодо побиття дівчини. Там заявили, що за фактом події, що трапилась днями під час комендантської години з громадянкою в Одесі на вулиці Грецькій, розпочато службову перевірку.

“У разі виявлення та доведення провини представників ТЦК та СП, вони буду притягнуті до відповідальності згідно з чинним законодавством. Керівництво Одеського обласного ТЦК та СП засуджує будь-які прояви насильства та співпрацює з правоохоронними органами для встановлення реальних обставин”, – сказано в повідомленні.

Разом з цим, у Міноборони наголосили, що нададуть всебічну підтримку у розслідуванні побиття дівчини представником ТЦК в Одесі.

“За вказаним фактом Одеською спеціалізованою прокуратурою у сфері оборони Південного регіону розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину. Міністерство оборони України тримає на контролі розслідування цієї справи, надаючи повну і всебічну підтримку органам досудового слідства для встановлення усіх обставин та притягнення винних до відповідальності”, – додали у відомстві.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ