ТОЛЬКО ЧТО

2023.11.28

PIN-UP Global запускає новий напрямок - PIN-UP.INVESTMENTS

Picture

Міжнародна екосистема PIN-UP Global, яка є комплексом бізнесів у різних сегментах галузі гральної індустрії, розпочинає новий вид діяльності - PIN-UP.INVESTMENTS.

PIN-UP.INVESTMENTS створений з метою сприяння розвитку технологій та продуктів для ринку гемблінгу та пов'язаних з ним галузей, забезпечуючи фінансові та експертні ресурси, цінні контакти в галузі, можливість виходу на нові ринки та інтеграції в екосистему.

PIN-UP.INVESTMENTS інвестує в проєкти та продукти в галузі гемблінгу, трафіку, розробки програмного забезпечення, обслуговування клієнтів, платіжних систем, рекламних платформ, платіжних систем, арбітражних команд, продукти на основі штучного інтелекту.

PIN-UP.INVESTMENTS надає можливості фінансування, навчання та консультацій за рахунок внутрішніх експертів екосистеми, практику на продукті PIN-UP та тестування бізнес-моделі, прискорення росту продукту та його виходу на нові ринки, доступ до мережі контактів галузі, підтримку в стратегічному плануванні та можливу інтеграцію в екосистему.

"PIN-UP.INVESTMENTS є логічним кроком для нашої екосистеми, яка завжди підтримує пристрасть і прагнення до успіху. Наш новий напрямок призначений допомагати проєктам та командам як для самостійного розвитку, так і для успішної інтеграції в PIN-UP Global. Ми віримо в сміливі рішення та нові технології, які можуть бути ефективними", - прокоментувала СЕО PIN-UP Global Марина Ільїна.

PIN-UP.INVESTMENTS зміцнює позиції PIN-UP Global як глобального лідера в галузі, підтверджуючи її роль у сприянні розвитку нових технологій та продуктів.

PIN-UP.INVESTMENTS співпрацює з готовими продуктами та технологіями. Команда не розглядає ідеї без реалізації MVP. Заявку можна подати тут.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ