ТОЛЬКО ЧТО

2023.09.25

Олексій Юренко: Сила добра набагато потужніша, ніж сила зла

Засновник та директор ТОВ «7-ГРУП», голова у ЖБК «Михайлівський» та ЖБК  «Європа», президент Благодійного Фонду «Міла» Олексій Юренко впевнений, що Україна тримається на плечах людей, які щодня виконують свою роботу - за них найбільше говорять їхні справи.

«Основна моя діяльність це будівництво житлових будинків. Ми будуємо котеджні містечка економ і середнього класу під Києвом. Також створюємо мобільні будинки для українців які залишились без житла. Щоб у людей була можливість мати свої домівки. Даєш змогу будівельникам заробити кошти, забезпечуєш робочі місця для цілих сімей. У мене є бригади, які вже багато років зі мною працюють, іноді цілими сім'ями, батько і син, чоловік і дружина. Я керую і організовую процес і не має значення, велика компанія чи маленька, головне - вміти налаштувати роботу правильно», - розповів Олексій Юренко в інтерв’ю Lenta.UA.

Олексій Юренко крім бізнеса займається благодійністю, але не афішує це.

«Найбільше дітям хочу допомагати. Тому що вони - святі, з'являються на світ невинними», - сказав він.

Своє бажання допомагати дітям Олексій Юренко реалізує у НДСЛ «Охматдит», де Благодійний фонд «Мистецька Ініціатива» проводить реконструкцію бомбосховища.

«Це все заради дітей. Діти - наше майбутнє. У лікарні, тим більше в Охматдиті, вкрай важливо мати нормальне укриття. А був просто старий сирий підвал. У нас війна, обстріли. Майже щодня повітряні тривоги. Дітям, їхнім мамам, лікарям необхідно десь ховатися. Я коли почув, що цей фонд проводить реконструкцію, одразу захотів допомогти. Також наш фонд опікується дитячим будинком «Надія» в Чернігівській області. Регулярно туди привозимо іграшки, смаколики для малечі, інвентар та меблі», - сказав Юренко.

Крім дітей Олексій Юренко допомагає воїнам ЗСУ.

«Так, ми пригнали понад 20 автомобілів, також передавали різні речі, рації, бронежилети, продукти харчування. Ми це не афішуємо, просто робимо, зокрема і для наших друзів та знайомих, адже багато хто пішов воювати та зараз на передовій. Я як багатодітний батько, можу виїжджати за кордон. Приганяли автівки, ремонтували, фарбували їх для наших хлопців. Зараз я знаю, що наш народ, де б не був, завжди один одного підтримає.  Насамперед потрібно цінувати людей, нашу націю, дітей - це наше майбутнє», - сказав бізнесмен.

«Я впевнений, доброта -  це ознака сили. І сила добра набагато потужніша, ніж сила зла. Я вважаю, що завжди можна все вирішити мирним шляхом, зізнатися, якщо був у чомусь неправий. Потрібно бути добрими одне до одного», - вважає Юренко.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ