ТОЛЬКО ЧТО

2023.06.24

У Москві понеділок оголосили неробочим днем, бо готуються відбивати напад

Мер Москви Сергій Собянін, коментуючи протистояння "вагнерівців" і влади Московії, назвав ситуацію складною і заявив, що ухвалив рішення оголосити в Москві понеділок неробочим днем — за винятком органів влади та підприємств безперервного циклу, оборони, міських служб.

Також Собянін попросив москвичів повідомляти про позаштатні ситуації.

"У Москві оголошено режим контртерористичної операції. Ситуація складна. З метою мінімізації ризиків мною в рамках оперативного штабу ухвалено рішення оголосити понеділок неробочим днем — за винятком органів влади та підприємств безперервного циклу, оборонно-промислового комплексу, міських служб", — заявив Собянін.

Він порпосив мешканців столиці максимально утримуватися від поїздок містом. Можливе перекриття руху в окремих кварталах і на окремих дорогах.

Як повідомляють рашистські інформпомийки, на низці в'їздів до Москви посилюють заходи безпеки, на з'їзді з МКАД у районі Ясенево встановлено блокпост із гранатометом і БТР.

Раніше 24 червня мер Москви Сергій Собянін заявив, що в місті проводяться антитерористичні заходи, спрямовані на посилення заходів безпеки, запроваджено додатковий контроль на дорогах. Аналогічні заходи вживаються на території Московської області, повідомив керівник регіону Воробйов. При цьому в низці рашистських міст і регіонів, зокрема в Ростові-на-Дону, Воронезькій і Липецькій області, скасовані масові заходи. У Воронезькій області також запроваджений режим КТО.

Увечері 23 червня глава ПВК "Вагнер" Євген Пригожин заявив, що війська Міноборони Московії вдарили по місцю дислокації "вагнерівців" і там нібито загинуло багато найманців. Він анонсував "марш справедливості", додав, що "вагнерівців" 25 тисяч і вони ідуть "розбиратись". А також закликав всіх, хто хоче "заканчівать бєзпрєдєл" долучатись до "маршу".

Міноборони РФ назвало заяву про обстріл "вагнерівців" "інформаційною провокацією", водночас проти Пригожина порушили кримінальне провадження за фактом "організації військового заколоту".

Уранці 24 червня ватажок рашистів Владімір Путін у відеозверненні заявив, що Збройні сили Московії отримали наказ ліквідувати "заколотників" і назвав події "ударом в спину". Він також порівняв події в Московії зараз із революцією 1917 року.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ