ТОЛЬКО ЧТО

2022.12.31

Зеленський: "Дорогі українці! Ну я ж говорив? Ми молодці!"

Picture

Президент Володимир Зеленський наголошує, що рашисти, які здійснили чергову ракетну атаку перед Новим роком – за диявола, а РФ веде війну заради того, щоб її президент лишався при владі до кінця життя.

"Ця російська ракетна атака – це не підсумок року, як би цього не хотіли терористи, це підсумок долі самої ж Росії. Держава-терорист не отримає прощення, а ті, хто віддає накази на такі удари, хто здійснює – не отримає помилування, м’яко кажучи.

Кілька хвиль ракетного удару в передновочнічний день, ракети проти народу – це зробили нелюди.

Нелюди програють. Терористам це вже не змінити. На Пасху вони робили такі удари, на Різдво, на Новий рік. Вони називають себе християнами, дуже кічаться своїм православ’ям, але вони за диявола. Вони за нього і з ним", - заявив Зеленський.

Він також звернувся до московитів їхньою мовою.

"Уся ця війна, яку ви ведете, ви – Росія, вона не з НАТО, як брешуть ваші пропагандисти, вона не за щось там історичне, вона за те, щоб одна людина до кінця свого життя залишалася при владі. А що залишиться від усіх вас, громадяни Росії – його не хвилює", – наголосив президент.

Він наголосив, що росіянам ніхто у світі ніколи не пробачить терор.

"Україна ніколи не пробачить. Та й ви самі не пробачите йому (Путіну – ред.) все це – що він зруйнує і всіх, кого він уб'є", – підкреслив Зеленський.

Раніше в січні 2022 року Володимир Зеленський звернувся до громадян України із проханням не панікувати через можливе повномасштабне вторгнення т. зв. Росії та пообіцяв, що в країні пануватиме мир і всі зустрінуть 2023 рік. Президент попросив населення не панікувати та критично оцінювати інформацію про можливе вторгнення Московщини до України.

На його думку, держава-агресор навмисне сіє паніку та невпевненість у населенні, щоби послабити можливий опір та віднадити бізнес-інвесторів. Зеленський попросив зберігати гідність і гордість, щоби не підігравати агресивним намірам т. зв. Росії.

"...Всім нашим громадянам, особливо похилого віку... Видихнути. Заспокоїтись. Не бігти по гречку і сірники.

Що робити вам? Тільки одне. Зберігати спокій, холодну голову, впевненість у своїх силах, у свої армії, у нашій Україні. 

Не накручувати самих себе, на все реагувати мудро, а не емоційно! 

Не думати тривожно і постійно "Що ж буде завтра, що ж буде в майбутньому". А знати. Розповідаю.

22 січня ми відзначимо День Соборності України.

Відкриємо Запорізький міст. За рік – збудуємо найбільшу трасу в Україні від Ужгорода до Луганська. 

Будемо будувати дороги, мости, школи, стадіони, вагони, літаки і танки. 

Вакцинуємо переважну більшість населення. 

В квітні  - відзначимо Великдень. 

В травні як завжди – сонце, вихідні, шашлики, і звісно – День Перемоги. А далі літо. Ми будемо здавати ЗНО, вступати до університетів, планувати відпустку, копати городи, одружуватись і гуляти весілля. А далі осінь. Де сподіваюсь – ми будемо вболівати за нашу збірну на Чемпіонаті світу з футболу в Катарі. А далі зима. 

І будемо готуватись до новорічних свят. Як завжди, 31 грудня усією родиною зберемось за столом. І я впевнений, що у новорічному зверненні скажу: "Дорогі українці! Ну я ж говорив? Ми молодці!"

Ми не панікували. Не піддавались на провокації. Ми були спокійними, сильними і зустрічаємо наступний Новий рік. Без паніки. Без страху. Сподіваюсь – без вірусів. І щиро вірю – без війни. Слава Україні!" - заявлял Зеленський майже рік тому.

Вранці 24 лютого рашистська Московщина розпочала повномасштабну війну проти України.

По кількох військових об'єктах у Києві, Харкові та Дніпрі було завдано ракетних ударів, а війська московитів перейшли кордон під Харковом, Києвом, Херсоном, Черніговом і Сумами.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави піднято по тривозі. Кацапи розпочали інтенсивний обстріл підрозділів ЗСУ, українська армія дає відсіч російським військам.

В екстреному режимі працює Рада національної безпеки та оборони. Введено військовий стан. Україна офіційно направила позов проти Московії до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Під час війни рашисти обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури України, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. Також рашисти влаштовують геноцид українців у захоплених населених пунктах та масово ґвалтують жінок і дітей.

Веніамін Цвєтков

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ