Пресс-релизы

2022.07.21

Парфуми для чоловіків: що потрібно знати

Може здатися очевидним, але коли справа доходить до вибору чоловічої парфумерії, це стає досить проблематичним завданням, бо не завжди розумієш, що хочеш купити, адже ароматів стільки, голова ходить кругом; вони притому вони на вас можуть пахнути інакше, ніж з флакона. Тому виникає резонне питання: на чому зупинити свій вибір, коли настав час купити парфуми для справжніх чоловіків?

Парфуми для чоловіків: як вимірюється аромат?

  • Проекція. Вказує, наскільки далеко запах поширюється повітрям, одразу після нанесення.
  • Шлейф. Описує тривалість часу, протягом якого аромат затримується у повітрі.
  • Стійкість. Показник стійкості пахощів на шкірі.

Як правило, найкращий чоловічий парфум має сильний шлейф та стійкість, а також довго тримається на шкірі. Тим не менш, ключові ноти також впливатимуть на все це.

У чому різниця між ароматом, парфумами, туалетною водою та одеколоном?

"Аромат" - це унісекс, загальний термін, який використовується для всіх типів парфумерії. Залежно від сили та статі людини аромати бувають різних форм і називаються по-різному, однак, як правило, вони поділяються на такі категорії:

  • Eau Fraiche – найбільш розбавлена ​​версія аромату, зазвичай з 1 – 3% парфумерної олії у спирті та воді. Тримається менше години.
  • Одеколон (Eau de Cologne) – поширений термін для позначення чоловічих ароматів. Зазвичай він складається з 2-4% парфумерних олій у спирті та воді. Зазвичай, він тримається близько 2 годин.
  • Туалетна вода (Eau de Toilette) – легка композиція у вигляді спрею з 5% – 15% чистою парфумерною есенцією, розчиненою у спирті. У середньому триває близько 3 годин.
  • Парфуми (Eau de Parfum) — історично безстатева фраза використовується для опису як чоловічих, так і жіночих ароматів. Він містить 15-20% чистої парфумерної есенції та тримається від 5 до 8 годин.
  • Духи – спотворення латинської фрази «per fumum» (що перекладається як «через дим»). Найконцентрованіший і найдорожчий з усіх варіантів ароматів. Трохи масляніший за парфум та складається з 20-30% чистої парфумерної есенції. Одне застосування парфумів може тривати до 24 годин.
Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ