ТОЛЬКО ЧТО

2022.02.09

"Еколог" Філімонов знайшов нову жертву?

Як лідер "Гонору" заробляє на забудовниках

Сергій Філімонов відомий серед мешканців столиці як лідер націоналістичної організації “Гонор”, яка постійно влаштовує акції протесту та сутички на різних будівництвах. Він заявляє, що займається боротьбою за благоустрій столиці, але чи відповідає це дійсності?
 
За інформацією журналістів Екстра-скандал, Філімонов вже багато років займається тиском на різних забудовників. Цього разу він “оголосив війну” одному з найбільших столичних забудовників “Stolitsa Group”, яка взялася добудовувати “Патріотику на озерах”.
 
Видання зазначає, що він набирає своїх “тітушок” через власну охорону компанію “Симаргл”, яка була створена у 2018 році. Далі Філімонов йде з ними до забудовника та влаштовує протести, блокує будівництво й ламає паркани.
 
“Коли виходить вийти на представника девелопера, тому висувається умова – ти нам квадрати, а ми тобі – спокій”, - пишуть журналісти з посиланням на джерела серед забудовників.
 
Постає питання - для чого він це робить? Розслідувачі дізналися, що він разом зі своєю дружиною полюбляють дорогий дизайнерський одяг та ювелірку. Сам Філімонов носить скромний сірий светр від італійського бренду “Stone Island” за 425 доларів зі знижкою, а його дружина - Валерія полюбляє бренд Chanel та носить їх сумочку за понад 5500 євро.
 
Саме його розкішний стиль життя змушує засумніватися у його альтруїзмі, який він намагається показати, а саме “відстоювання право мешканців на створення у столиці екопарків та викриття незаконних забудов”.
 
На щастя, епоха подібних вимагачів вже практично завершилася, адже суспільно розуміє, що подібні акції протестів, шантаж, підпали автівок та провокації - це псевдоактивізм. Девелопери своєю чергою перестають реагувати на подібні провокації.
 
Сергій Філімонов

Родина Філімонових – прихильники дорогих брендових речей

Сергій Філімонов із дружиною Валерією

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ