Пресс-релизы

2022.02.08

Мілтон Груп - вибір якісних будматеріалів

Будівельно-монтажні роботи вимагають від виконавця великих вкладень. Крім того, більшість виконавців працюють в умовах обмеженого часу та закуповують будматеріали за мінімальною ціною у найближчих реалізаторів, щоб встигнути вчасно здати проект. Ця помилка надалі обернеться величезними проблемами як для власника приміщення, так і для будівельної компанії. Деформація поверхонь та стиків, руйнування структури, необхідність повторного ремонту та додаткового зміцнення – це додаткові витрати для замовника та удар по репутації виконавця. Мілтон Груп рекомендує заздалегідь замовити будматеріали у нас – від перевірених виробників та з гарантією якості. Все, що потрібно для ремонту - в одному магазині за доступною ціною.

Переваги Мілтон Груп:

  • Матеріали підходять як для великих будівельних замовлень, так і для невеликого приватного ремонту самотужки. Мілтон Груп гарантує високу якість усіх товарів, просту установку, надійність та довговічність всіх елементів та вигідну вартість.

  • Великий вибір кольорів для облицювальних матеріалів та елементів оздоблення інтер'єру. В наявності - монтажні плити різної товщини та текстур, які відмінно підійдуть як для адміністративних будівель, так і для дому.

  • Будматеріали Мілтон Груп пройдуть усі перевірки служб пожежної безпеки та екології.

  • Простий монтаж на всіх етапах робіт, легке обслуговування компонентів та надійність конструкцій.

  • Маскування елементів. Жодних звисаючих шнурів, кріплення будуть заховані.

  • Для проведення ремонтних робіт – не потрібно розбирати половину стіни. Можна отримати доступ до потрібної точки відразу.

Як вибрати будівельні матеріали

Придатність до ремонту

Найважливіший пункт у довгостроковій перспективі. Чим легше провести ремонтні роботи - тим краще підтримується функціональність приміщення і дешевша вартість ремонтних робіт. А при переїзді можна за короткий час зняти потрібні елементи та перевезти до нового офісу.

Склад

Дешеві матеріали містять величезну кількість шкідливих токсичних домішок, які надалі вплинуть як на стан здоров'я людей, так і на стан приміщення. Алергія та проблеми з диханням – лише початок проблем. Тому в більшості сучасних бізнес-центрів використовують легкі, звичайні матеріали з екологічно чистим складом. Мілтон Груп пропонує тільки такі товари - до нас надходять лише сертифіковані товари, що пройшли всі випробування та допущені до використання у будь-якій країні світу.

Термостійкість та вологостійкість

Наші будівельні матеріали залишаться в оригінальному стані за багато років після закінчення робіт. Всі додаткові частини декору та матеріали від Мілтон Груп мають високу теплостійкість та опір волозі, тому відмінно підходять для використання під час ремонту ванних кімнат, туалетів, басейнів.

Економія грошей може зашкодити

Помилка багатьох ремонтних бригад і будівельників-початківців - недоречна економія. Дешеві матеріали можуть завдати проблем навіть під час будівництва, замовник вимагатиме компенсацію, а репутації компанії буде завдано шкоди. Ми в Мілтон Груп знаємо, чим може закінчитися подібна економія:

  • У перші півроку після завершення робіт стеля почне провисати, замовник буде заново встановлювати панелі та змінювати облицювання.

  • Пожежна служба після ретельної перевірки може накласти заборону використання будівлі, після чого забудовник змушений повторно купити будматеріали відповідної якості і провести ремонт.

  • Втрата кольору облицювальних поверхонь під впливом ультрафіолетових і вологи.

  • Деформація поверхонь та викривлення у точці контакту у перші місяці після ремонту.

Ці фактори слід обов'язково враховувати під час будівельних робіт та ремонту. Недотримання правил та бажання заощадити гроші завжди ведуть лише до зайвих витрат.

Мілтон Груп пропонує найкращі умови:

  • Постачання матеріалів безпосередньо від перевірених виробників.

  • Можливість отримати знижку під час закупівлі матеріалів оптом.

  • Від 20 м² для мінімального закупівлі (цифра відрізняється для різних матеріалів).

  • 5 хвилин на оцінку вартості завдяки спеціальній програмі підрахунку.

  • Зручна доставка в будь-яку точку Сибіру та Далекого Сходу.

Стелі Мілтон Груп за особливою ціною

Гарна стеля у поєднанні з правильним освітленням може повністю змінити інтер'єр приміщення, а Мілтон Груп знає, які поєднання підійдуть краще. Чи то офіс чи квартира – люди насамперед звертають увагу саме на стелі. Ми пропонуємо 5 найпопулярніших видів стель:

  • Армстронг

  • Рейковий

  • Касетний

  • Грильято

  • Рейковий кубоподібний

Замовлення та доставка

Щоб купити будматеріали від Мілтон Груп – наберіть +7 (383) 383-05-96 або замовте безкоштовний дзвінок. Ми проведемо оцінку вартості та дамо консультацію щодо вибору варіанту для Вас. Мілтон Груп гарантує контроль безпеки упаковки при відвантаженні.

Подробиці на сайті: https://thecoach.top/.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ