ТОЛЬКО ЧТО

2020.10.17

Співробітниця "UA: Першого" бореться з онкологією

Координаторку у Департаменті виробництва (Дирекції інформаційного мовлення «UA: Першого») Лілію Горову колеги називають «сонцем центрального ньюзруму». Зараз вона бореться з онкологією і потребує допомоги для лікування.

«Ліля вже кілька років б'ється з онкологічною хворобою! Позаду – операції і не один курс хіміотерапії. І зараз потрібен іще один. Ми всі віримо, що він буде успішним! Але потрібні гроші. 160 тисяч гривень. Істотна сума, яку родині зібрати – вкрай важко. Друзі, потрібна підтримка!», – закликав на своїй фейсбук-сторінці генеральний продюсер інформаційного мовлення Суспільного Федір Скрипник.

Переказати кошти на допомогу співробіниці Суспільного можна на картку «Приватбанку»: 4731 2191 0814 2815 – Горова Лілія Георгіївна.

Лілія Горова працює на «UA: Першому» координаторкою у Департаменті виробництва (Дирекції інформаційного мовлення). Організовує роботу знімальних груп – камера, машина, акредитації, необхідні документи. Веде графіки співробітників.

«Це доволі інтенсивна робота, з якою Ліля завжди вправляється прекрасно. І робить це вже 8 років – у компанію прийшла працювати 2012-го», – сказав сайту «Детектор суспільногого мовлення» Федір Скрипник.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ