ТОЛЬКО ЧТО

2020.10.16

Збалансування руху "на Київ" вбереже Вишгород від транспортного колапсу – Віталій Денисенко

Picture

Треба збалансувати напрями руху «Вишгород-Київ-Вишгород» через Оболонь, Мінський масив та Виноградар - лише це вбереже Вишгород від транспортного колапсу. В цьому переконаний кандидат в депутати Київської обласної ради від партії «Європейська солідарність» Віталій Денисенко

Вишгород та Вишгородщина на грані транспортного колапсу. Особливо в літні періоди. Проте зарадити цьому могли б негайні ініціативи в транспортній та інфраструктурній сферах району та Вишгороду, - вважає кандидат в депутати Київської обласної ради Віталій Денисенко.

«Транспортне питання - надважливий чинник успішності для розвитку Вишгородської ОТГ. Місто зростає, кількість транспорту теж, щільність трафіку на київському напрямку так само. Ми місто-супутник столиці, але ж не обов’язково при цьому бути звичайним «спальником». До цього ж за новим проєктом великої окружної дороги навколо столиці магістральний шлях оминає Вишгород. Тобто інтереси нашої громади не враховані, але вихід є», - заявив Віталій Денисенко в інтерв’ю «Українським новинам».

На його думку, ситуація потребує оперативного проведення із громадськістю Вишгороду обговорення доцільності розвитку мережі громадського транспортного сполучення з майбутніми станціями метро на жил масив Виноградар у Києві. «Якщо вже наступного року вжити заходів, зокрема, зменшити кількість світлофорів на в’їзді на Виноградар, то через 1,5 року у нас буде гідна альтернатива напрямку на Оболонь», - зазначає політик.

З іншого боку потрібно розвантажити існуючий оболонський напрямок. «Необхідно розширити Мінський проспект та оптимізувати на ньому наявні розв’язки. Тоді туди піде значний трафік з Вишгороду та всього району», - впевнений пан Денисенко.

«Розвиток транспортних сполучень на Оболонь та Виноградар та збалансування руху на два потужні напрямки в інтересах мешканців Вишгороду, селищних громад району та киян-оболонців», - резюмує кандидат в депутати.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ