ТОЛЬКО ЧТО

2020.10.09

"Собака сутула". Кандидат на голову Остерської ОТГ Єфіменко обматюкав жінку за критику партії

Кандидат на главу Остерської об'єднаної територіальної громади Єфіменко Дмитро Геннадійович потрапив у скандал в соцмережі через невміння сприймати критику. Так, на коментар жінки у Facebook він відповів хамством і нецензурними словами.

У жінки виникли сумніви щодо партії "Рідний дім", від якої йде на вибори Єфіменко: чи не створили її спеціально під вибори.

На це Дмитро Єфіменко назвав коментаторку "сонечком" і запросив “на перевиховання". У відповідь на хамство кандидата жінка зробила зауваження, що він вибрав "дивний тон спілкування з громадянами, чиї голоси намагається завоювати". Симоненко запитала: «Вам там з паном Луцюком наркота залишки мізків виїла?».

Почувши запитання про Луцюка, Єфіменко написав: "На*уй йди, собака сутула. Такий тон спілкування більш підійде?”. Після цього кандидат залишив ще один коментар, в якому назвав дівчину «мерзотою поганою», порівняв ії язик з «помелом» та запропонував використати його за призначенням, додавши зображення висунутого язику та розгорнутого банану.

До слова, раніше підприємець Дмитро Єфіменко не був публічною особою і політиком - він проводив весілля, дні народження, корпоративи та інші приватні заходи, як «тамада». А тепер разом із дружиною пішов на вибори: Поліна Єфіменко балотується в депутати міськради від "Слуги народу", а Дмитро Єфіменко на пост голови ОТГ від партії «Рідний Дім» Владислава Атрошенко.

Місцеві джерела пов'язують Єфіменко з бізнесменом Олександром Луцюком. Нібито в разі перемоги він представлятиме на посаді глави ОТГ саме його інтереси та допомагати "повертати інвестиції". У Єфіменко з Луцюком є спільна ГО "Остерський Січ", і вони обидва входять до складу виконкому Остерської ради.

Олександр Луцюк є керівником Козелецького лісгоспу. Згідно з даними Opendatabot, податковий борг підприємств становить понад 2.1 млн грн. Олександр Луцюк просуває ще одного кандидата - Анну Пуцову на вибори в Деснянську ОТГ. Ця громада, на відміну від Остерської, отримує прибуток.

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ