В ДЕТАЛЯХ

2020.08.21

Чи готовий Зеленський стати Януковичем і Порошенком? Станіслав Лесніков відновить «інститут смотрящих» в Укрзалізниці - кришуватиме схематози нардеп Тищенко

Picture

Янукович, Порошенко, а тепер вже скоро, напевне, і Зеленський – що може об’єднати цих людей окрім того, що всі вони (перші двоє екс, Зеленський – чинний) президенти України?! – А може об’єднати  їх один кричущий і ганебний факт – це так званий «інститут смотрящих» в Укрзалізниці, який існував та грабував країну при «ЕКС-ах» і вже на днях приступить до «звичних справ» і при Володимирові Олександровичу. І якщо це станеться, то вже напевне прийдеться констатувати – наступні чотири роки в нашій державі позитивних змін чекати вже не варто, а президент Зеленський ототожниться і стане в один ряд із своїми попередниками яких він критикував та обіцяв бути їхнім «вироком». Про це пише Politiсa.

  • Що ж, тепер вибір лише за чинним Гарантом…  і вже скоро українці побачать який шлях він обере: бути черговим президентом-кришувальником корупційних схем чи стати першим президентом який не допустить корупціонерів своїх попередників грабувати Укрзалізницю?...

Нещодавно, 13 серпня з’явилась інформація що Кабінет міністрів України 19 сепня може призначити нового голову правління «Укрзалізниці». Перед цим Наглядова рада АТ "Укрзалізниця" уже навіть встигла проголосувати за призначення головою правління компанії  Володимира Жмака.

Довідка: Володимир Жмак – член наглядової ради аеропорту «Бориспіль». У 2015-2016 роках працював першим заступником голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі. До цього він обіймав керівні посади в групі ТНК-BP, яка входила до списку десяти найбільших приватних нафтових компаній у світі за обсягами видобутку нафти. Також був радником президента «Київстару» – відповідав за розвиток нових напрямків бізнесу. Упродовж семи років він входив до наглядової ради цієї компанії, два роки був членом ради Європейської бізнес-асоціації.

Володимир Жмак 

Нагадаємо, у квітні 2020 року Іван Юрик змінив на посаді в. о. голови правління «Укрзалізниці» Желько Марчека.Також варто зазначити, що з 2017 року УЗ залишається без повноцінного голови правління. Останнім таким керівником був поляк Войцех Бальчун. Після нього на посаді в. о. були Євген Кравцов, Желько Марчек та Іван Юрик. А для того щоб знайти найкращого управлінця для УЗ навіть найняли міжнародну компанія з підбору управлінського персоналу Boyden. 

З нашого джерела відомо що Володимира Жмака лобіював на цю посаду сам Міхо, а також про нього є дуже позитивні відгуки. Кажуть що він порядна і чесна людина, хоча не професіонал в цій галузі, але хоча б його порядність виводить його з під сумнів про вплив на нього корупціонерів та олігархів. Ніхто в Україні і за її межами явно не назве його недоброчесним. 

 Сумно констатувати, але нам також надійшла й інша цікава інформація з приводу того, що до Володимира Жмака хочуть приставити так званого смотрящого по УЗ, начебто від ОП – і це  Станіслав Лесніков. З призначенням в Укрзалізницю Володимира Жмака згідно планів нардепа Тищенко(про нього дальше – криша майбутніх схем) в УЗ – має повернутись й одіозний схематозник часів Януковича та Порошенко - Станіслав Лесніков. Як висновок – буде відновлено так-званий «інститут смотрящих» як це було за «СІМ’Ї» і продовжувалось при «рошенівському» олігархові.  

Володимир Жмак в  Укрзалізниці схоче провести позитивні зміни, та по факту правити ж балом  має вищезгаданий  Станіслав Лесніков. Але як це все можна втілити у життя без «криші»? – звісно, що ніяк, а тому представляємо головного «героя» майбутніх схем яким є нардеп від «Слуги народу» з кримінальними корінням становлення Микола Тищенко, в Києві його знають як Колю Оболонського або Коля-котлета у якого основний принцип в життя це Гроші.  Тищенко - власник кількох дорогих ресторанів Києва і відомий багатьма скандалами пов'язаними з його закладами, які працювали навіть під час карантину і все на це закривали очі, всіх годували і всім заносили, і у Колі все було добре, але втрутилися журналісти які докопалися до суті Тищенко, який вважає що все продається і купується. Також не варто забувати, що Микола Тищенко є кумом Глави ОП Андрія Єрмака, а тому можна припустити що «потрібне добро» з ОП отримувати йому не складно. 

Микола Тищенко

За інформацією ряду ЗМІ, біографія Тищенко неоднозначна. Видання "ОРД" в 2005 році писало(https://ord-ua.com/2005/11/24/iz-opg-v-vip/), що в 90-і роки Микола Тищенко був учасником організованої злочинної групи (ОЗУ) "Савлохи", кличка - "Коля Оболонський". Відзначається, що в 1989-1991 роках зазначена ОЗУ активно вела боротьбу за територіальний поділ столиці, вважалася "зухвалим і конфліктним угрупованням". У 1999 році "Коля Оболонський" "відколовся" від угруповання, через що вступив в гострий конфлікт з братами Савлоховими і тривалий час мав потребу в охороні.

"Досьє інфо" стверджує, що за часів Майдану "Коля Оболонський" не тільки називав Революцію Гідності "підривом і розхитування підвалин української держави", але і, за деякими даними, сам фінансував і організовував доставку "тітушок" до Києва. У 2015 році, в розпал війни з Росією, Микола Тищенко на курортному відпочинку позував з великим шанувальником і довіреною особою Путіна - репером Тіматі. У перший день роботи в статусі нардепа Тищенко, стоячи біля Стіни пам'яті полеглих за Україну, не зміг пов'язати День пам'яті 29 серпня з Іловайською трагедією. Втім, «ватним» політичним поглядам Миколи Тищенка дивуватись не потрібно. Також, нікого не дивує повернення Тищенко до кримінальних витоків після обрання нардепом,  яке й визначило нові розклади і поставило нові цілі злочинного угруповання. Нічого особистого тільки бізнес. Бізнес з довгим кривавим шлейфом з 90-х років. 

При президенті Порошенко Лесніков був від команди Бориса Ложкіна, тоді вони призначили директором УЗ - Завгороднього Олександра, який був повністю під його впливом. Коли Ложкін пішов з АП, і прийшов Ігор Райнін стався переділ сфер впливу і на УЗ зайшов смотрящий від криміналу - Володимир Манукян. А так як останній був далекий від злодійських схем на УЗ, він вирішив залучити досвідченого шахрая і схемника – все того ж Лєснікова з яким і відбувся злочинний тандем який кришував глава АП Райнін.  Тоді  у них все вийшло: вони грабували залізницю України 2 роки, поки не змінився президент, у них відмінно виходило так як Лесніков знав і займався всіма злодійські схеми на УЗ,  а основні розкрадання відбувалися на перевезеннях вантажів - вони підім'яли всі логістичні компанії під свій контроль і зобов'язали платити їм збір. Плюс вони відкрили багато своїх логістичних компаній за допомогою яких здійснювалися розкрадання, так за нашими даними тільки з перевезень їм вдавалось красти 3.000.000- 4.000.000 доларів щомісяця. Друге джерело розкрадань - це робота підрядників на УЗ: будівництво, ремонт шляху, ремонт мереж електропостачання та підстанцій все було під їх контролем і відсоток відкату був на рівні 25-30%, тільки вдуматися які це цифри? Це сотні мільйонів гривень! 

Ігор Райнін

У часи Порошенка ЗАЛІЗНИЧНА МАФІЯ НА «УКРЗАЛІЗНИЦІ» на чолі із Лесніковим навіть піддалась невеличкому «шторму» зі сторони правоохоронців, було навіть відкрито кримінальне провадження, але все дуже швидко затихло.  У Єдиному реєстрі судових рішень немає жодних нових даних про рух кримінального провадження щодо впливових осіб Станіслава Леснікова і його соратників Сергія Шута та Владислава Лебедя після того, як була оприлюднена ухвала Шевченківського районного суду Києва від 28 липня 2016 року. Справа, яку ведуть СБУ та ГПУ, не закрита, однак активні слідчі дії щодо неї не проводяться. З оприлюдненої ухвали відома фабула справи щодо розкрадань в системі "Укрзалізниці".

Як стверджують слідчі, з 1 листопада 2015 року по 1 березня 2016 року службові особи "Південно-Західної залізниці" за попередньою змовою з працівниками фірм "Гудтайм" та "Укрколіямаш" заволоділи 4 млн гривень. "Організаторами злочинного наміру" були Владислав Лебедь, Сергій Шут та Станіслав Лесніков.  Лебедь, Шут та Лєсніков, сказано в судових документах,  систематично складали завідомо неправдиві документи, вносили в них завідомо неправдиві відомості, а також мають корупційні зв’язки з керівниками та власниками ТОВ "Лемтранс транзит" Ріната Ахметова. 

Також трійка надавала вказівки  в.о. голови правління "Укрзалізниці" Олександру Завгородньому та членам правління залізниці щодо заниження тарифної ставки на користь "Другої вантажної компанії". Утім, дане розслідування досі не потрапило до суду, а інформація про нього не з’явилася б у судовому реєстрі взагалі, якби СБУ не вилучило в офісі Лебедя низку документів та ящик печаток. 

Також багато цікавого про злочинну діяльність старого-нового смотрящого можна також побачити у відео сюжеті Телеканалу «Інтер»: 

Микола Тищенко, ну дуже «пригледівся» до Укрзалізниці, а Станіслав Лесніков знає як її грабувати – і тут їхні інтереси співпали на всі 200%. 

Миколі Тищенку дуже сподобалися цифри які озвучив і готовий приносити щомісяця Лесніков, адже тільки з УЗ він «виносив» від 3.000.000 доларів в місяць - плюс Києво-Дніпровське управління залізничного транспорту - 300.000 доларів на місяць… Нардепа дуже вразили ці цифри і він пішов погоджувати цей злодійський проект до свого кума Єрмака, і як відомо з нашого джерела – він таки погодив це питання чим потішив Лєснікова.  Тепер захід Леснікова в УЗ - це лише справа часу… І як тільки це відбудеться, то «інститут смотрящих» знову запрацює наповну як за екс-президентів. Тобто Укрзалізницю грабитимуть як за Януковича і Порошенка, а сам чинний Гарант Володимир Зеленський стане з ними в один ряд – як президент що спокійно дозволяє керувати держпідприємствами «смотрящим»!!! 

Тищенко настільки впевнений що скоро грабуватиме Залізницю, що вже навіть активно чинить великий тиск на главу транспортного комітету ВР Юрія Кісєля - щоб той перейшов повністю під вплив Лєснікова і виконував його команди!!! Тисне він від імені глави ОП Єрмака. Також намагається тиснути на міністра інфраструктури України Криклія, щоб той не втручався в справи пов'язані з УЗ і виконував команди подані Лісником, тобто зав'язати управління УЗ і всі значущі призначення на Леснікова.  Всі кандидатури для схем повинен подавати Лесніков - а комітет і міністерство повинно не перешкоджати і схвалювати їх. 

Тож якщо Лесніков зайде в Укрзалізницю, тоді… часи Януковича повернуться вмить!!! 

Та який шлях обере Президент Зеленський:

  • бути черговим президентом-кришувальником корупційних схем 
  • чи стане першим президентом який не допустить корупціонерів своїх попередників грабувати Укрзалізницю?... 
Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ