ТОЛЬКО ЧТО

2020.07.24

Суркіс подивився Луческу в очі: ультрас киян погрожують акціями протесту

Picture

Ультрас "Динамо" шокувало, що улюблену команду довірили людині, котра впродовж 12 сезонів очолювала головних опонентів у внутрішньому чемпіонаті.

Найактивніші з них зібралися біля стадіону імені Лобановського, щоб висловити своє ставлення до такого кадрового рішення менеджменту столичної команди, інформує glavcom.ua.

Власник "Динамо" Ігор Суркіс запропонував ультрас зайти на територію стадіону і поспілкуватися. Зустріч відбулася біля поля. Суркіс вийшов до фанатів сам, без охорони.

Президент "Динамо" відповів на невдоволення фанів через призначення Луческу головним тренером.

"Зрозумійте мене, я вагався. Дві доби не спав, вів переговори, щоб його переконати. Майте на увазі, що Луческу з "Шахтаря" пішов не сам. Його вигнали, і він затаїв образу, хоче обіграти "Шахтар" і довести Ахметову, що той не мав рації. Луческу знає, як це зробити. Я дивився Мірчі в очі і повірив.

Ви ж критикували мене за "динамівські" серця? Хотіли іноземного фахівця? Маєте", - переказує слова Суркіса видання.

Напередодні ультрас "Динамо" анонсували акції протесту проти призначення Мірчі Луческу головним тренером "біло-синіх", йдеться в Telegram "Ультрас Динамо".

При цьому фани "Динамо" закликали співробітників клубу написати заяву на звільнення.

"Що ж, ми до останнього вірили, що це якийсь невдалий розіграш, але керівництво клубу втратило всі залишки здорового глузду, честі та гідності. Призначення 74-річного тренера, який неодноразово некоректно висловлювався на адресу "Динамо" - це плювок у вічі всім уболівальникам "Динамо", і Суркіси мали б усвідомлювати наслідки.

На цей момент ми звертаємося до всіх працівників "Динамо" Київ, у яких залишилась хоч крихта самоповаги: все, що вам залишається в нинішній ситуації - написати заяву на звільнення. А всіх уболівальників, кому болить за "Динамо" так само, як і нам, просимо слідкувати за повідомленнями нашої спільноти - акції протесту не змусять себе довго чекати", - написано в заяві. 

Раніше було офіційно оголошено про призначення екстренера "Шахтаря" Мірчі Луческу на посаду головного тренера "Динамо". Угоду з румунським фахівцем підписано на два роки з опцією продовження на рік.

Нагадаємо, що 74-річний Луческу з 2004 по 2016 рік очолював "Шахтар", з яким виграв 22 трофеї, в тому числі Кубок УЄФА. Також фахівець тренував санкт-петербурзький "Зеніт".

Останнім місцем роботи Луческу була збірна Туреччини, яку він покинув у лютому 2019 року.

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ