ТОЛЬКО ЧТО

2019.08.13

Втретє звільнили Безсмертного, але вперше без пояснень

Причиною звільнення вважає свою позиція, яку відкрито заявляв

Роман Безсмертний вважає причиною звільнення з посади представника України в Тристоронній контактній групі свою публічну позицію по деяким питанням, пише glavcom.ua.

«Що послужило причиною власне цього звільнення, тут таємниці немає. Є моя публічна позиція… Це стосовно тактики дій на лінії розмежування, в переговорній групі», - розповів Безсмертний в ефірі 24 каналу.

Він додав, що «якщо взяти всю історію за останні місяці, то я чесно коректно, відкрито казав, що тут треба діяти так і так».

«Я вже багато в своєму житті бачив. Коли я розумію, що може бути далі, я коректно, щоб нікого ж не ображати.., починаючи з того, що не можна не проводити військовий парад в умовах війни, закінчуючи дзвінком Путіну – не треба телефонувати Путіну, а треба діяти досить різко і послідовно… Я не розумію, чому не відповідають на обстріли на фронті», - розповів Безсмертний.

Він нагадав, що в його практиці це вже третє звільнення.

«Я пережив три етапи роботи з президентами. Перший етап – президент, коли призначав і звільняв, пояснював причини. Другий етап – це я від імені президента, пояснював, чому президент приймає таке рішення. Зараз такий етап, коли ніхто не пояснює, ні коли призначають, ні коли звільняють», - розповів Безсмертний.

Він сказав, що коли його призначили в ТКГ 9 липня, то він через деякий час запитав про причину такого рішення. «Відповідь була коротка – у нас немає часу на зустрічі», - передав Безсмертний. 

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ