ТОЛЬКО ЧТО

2019.07.21

День виборів триває: Черкащина поки що демонструє невисоку явку

Сьогодні день виборів - люди обирають нову Верховну Раду. Здавалося б, президентські вибори показали феноменальну згуртованість людей та готовність відповідально обирати майбутнє країни.

Але сьогодні, доволі невелика кількість жителів Черкащини прийшли на вибори у першій половині дня. Трохи більше 30% станом на 16:00.

Це доволі низький показник.Як кажуть фахівці, він означає, що переважна кількість жителів Черкащини ймовірно вирішило проігнорувати вирішальний для країни день.

Скоріш за все, виною всьому - чудова погода. Звичайно, у такий сонячний день приємніше піти на пляж і скоріш за все багато хто зробив саме такий вибір цієї неділі.

Нагадаємо, що низька явка дозволяє робити масштабніші фальсифікації та підкуп виборців, тож за тих, хто не прийшов голосувати - вибір зроблять, але точно не на користь людей і Черкащини. З таким рівнем явки втрачають свої шанси нові сили, а от старим політикам, які давно засівають округ гречкою та роздають гроші - така ситуація, навпаки, - вигідна.

Ще є шанс все змінити - дільниці працюють до 20:00. Тож, сподіваємося, що людям не байдуже майбутнє країни і вони знайдуть трохи часу, аби виконати свій громадянський обов‘язок.

 

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ