ТОЛЬКО ЧТО

2019.07.19

Президента Зеленського просять звільнити шахраїв від юстиції

Письменник Костянтин Коверзнєв став жертвою шахраїв від юстиції.

Про це він заявив на своїй сторінці в Facebook.

Бородянський районний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області відкрив виконавче провадження проти К. Коверзнєва за неіснуючий борг.

13 лютого 2019 року постанову про відкриття виконавчого провадження підписали державний виконавець Бузніцька Тетяна Григорівна та заступник начальника відділу Ободзінська І. Л.

У відповідь на те, що постраждалий надав довідку, про неіснування боргу станом на 1 лютого 2019 року, та сама Бузніцька Т. Г., яка на той час стала вже в. о. начальника відділу, разом із своєю колегою державним виконавцем Мурзіною О. П. (Мурзіна Ольга Петрівна), виписали нову постанову про відкриття виконавчого провадження від 12 червня 2019 року.

«Такі непрофесійні дії державних виконавців кидають тінь на всю виконавчу службу. Вважаю, що шахраїв від юстиції треба негайно звільнити з державної служби. Обов’язок нової влади на чолі з президентом В. Зеленським – навести лад у Міністерстві юстиції України загалом та державній виконавчій службі зокрема», – заявив К. Коверзнєв.

Він також відзначив, що працівники Бородянського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області систематично порушують закон про декомунізацію, надсилаючи людям «листи щастя», на яких адресою їхнього офісу є вул. Комуністична, 2.

 

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ