ТОЛЬКО ЧТО

2019.05.23

"Слугу народу" на виборах до парламенту очолить принципово російськомовний політконсультант

Разумков очолить партію "Слуга народу" на виборах до Верховної Ради.

Picture

Радник президента Володимира Зеленського та екс-спікер його передвиборчого штабу Дмитро Разумков очолить партію "Слуга народу" на виборах до Верховної Ради.

Про це журналістам сказав заступник голови Адміністрації президента Руслан Рябошапка.

На питання, хто поведе партію в парламент, він відповів: "Наскільки я розумію, це Дмитро Разумков".

Рябошапка також сказав, що серед пріоритетних законопроектів, над якими планує найближчим часом працювати президент, є відповідальність за незаконне збагачення, зняття імунітетів з народних депутатів, виборчий кодекс та врегулювання процедури імпічменту.

Згідно з указом про розпуск ВР, вибори до парламенту відбудуться 21 липня 2019 року. За даними соціологічного дослідження, до парламенту можуть пройти 4 партії. Зокрема, партію "Слуга народу" готові підтримати 29,5% з усіх опитаних, "Опозиційну платформу – За життя" – 8,3%, Блок Петра Порошенка "Солідарність" – 7,3%, ВО "Батьківщина" - 7,1%.

Дмитро Разумков був одним із основних політконсультантів Зеленського під час передвиборчої кампанії та спікером його штабу Зеленського. Регулярно представляв позицію кандидата на всіх телеефірах та політичних шоу, відмовляючись при цьому розмовляти українською мовою. Політичну кар'єру Разумков розпочинав у 2006 році 22-річним членом Партії регіонів.

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ