В ДЕТАЛЯХ

2019.02.22

Екс-регіонал Олександр Левченко перед виборами викачує бюджетні кошти й тоталітарно керує містом

Президенту варто поставити собі питання – чи не асоціюватимуть його з такими регіоналами на місцях.

Picture

Мер Обухова , екс-регіонал  Олександр Левченко, напередодні виборів викачує бюджетні гроші та будує власну тоталітарну систему управління містом.

Олександ Левченко – мер Обухова, колишній регіонал, відзначився тим, що йому закидають нечесну перемогу на виборах мера 2012 року. Мав місце масовий підкуп виборців, каруселі  та фальсифікації під час підрахунку голосів. Сьогодні займається пограбуванням міста в широкому та прямому розумінні цього слова.
«Площа Матері», підряди на будівництво та ремонт, систематичні завищення цін на прибирання та оздоблення міста.

Найкраща схема обходу системи державних закупівель «ProzoRro» була народжена регіоналом, що залишився при владі, паном Олександром Левченко – уявіть собі, в тендерах беруть участь тільки свої компанії, які демонструють конкуренцію в системі, а потім «зливаються» під компанію, яка має виграти тендер. І навіть якщо по тендеру більш менш адекватні ціни – то в процесі виконанням вилазять різні додаткові моменти, які потрібно доплачувати з бюджета міста.

Позаочі мера називають ЛОМ ТРИДЦЯТКА. Лом зрозуміло – це абревіатура ініціалів, а от ТРИДЦЯТКА – заслуговує окремої уваги. Тридцятка – це тридцять відсотків відкату, які через своїх, а точніше через свого друга чинного  секретаря Обухівської міської ради Сергія Клочко, ЛОМ качає собі з будь-яких бізнесів, що так чи інакше залежать від рішення міського голови.

Що буде, якщо ти хочеш працювати у правовому полі? Тобі просто не дадуть – будуть обшуки, перевірки, фабрикації позовів та  кримінальних справ.
Чому таке всесилля у ЛОМа? Тому що до влади його привела у місто Партія Регіонів, після загибелі мера Мельника у загадковому ДТП у 2012 році. Азаров особисто вітав Левченка з перемогою. І не дарма, тому що раніше Левченко був у тіні в самій структурі Партії Регіонів.

Нагадаємо, Левченко був помічником народного депутата V скликання  Геллера Євгена Борисовича (фракція "Партія регіонів"), а Євген Борисовчи був дуже близьким до команди «младореформаторів» та  самого двічі легітимного. Помічник народного депутата VI скликання - Сандлера Дмитра Михайловича (фракція "Партія регіонів), який нагадаємо - 10 серпня 2012 року у другому читанні проголосував за Закон України «Про засади державної мовної політики», який суперечить Конституції України, не має фінансово-економічного обґрунтування і спрямований на знищення української мови.

У жовтні 2010 року Олександр Левченко був обраний депутатом Київської обласної ради VI скликання. Член "Партії регіонів".

І більш того, система відкатів та хабарів, яка існувала при Януковичі, коли гроші мішками возились у Київ, інерційно існувала до 2015 року. А це І Донбас і Луганськ і Крим. Ці гроші, від цієї системи йшли на розвал української держави. І Олександр Левченко хотів її розвалити разом з такими як Янукович, Азаров та Пшонка.

А сьогодні він домовився з одіозним депутатом, партнером по бізнесу нашого гаранта – Ігорем Кононенко, який, до речі частий гість у мерії. Чи може народний депутат, впливати на місто? Ні не може. Але якщо ти Ігор Кононенко, а в тебе є ручний крадій та корупціонер, то така людина, візьме на себе всю відповідальність за фальсифікації та підкупи під час виборів.

А тепер найголовніше питання: чи потрібна перемога Порошенка таким як Левченко – ні, їм важливі процеси та схеми, на яких їм дозволяють заробляти.  І напередодні виборів, Президенту варто поставити собі питання – чи не будуть його асоціювати з такими регіоналами на місцях, як Левченко? Бо з такими друзями та партнерами і ворогів не потрібно.
 

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ